industrilösningar

Halmstad Industri El

Vi har under åren byggt upp ett företag med gedigen kunskap inom service och underhåll och är i dag 9 personer. Vi arbetar utifrån målsättningen att "öka våra kunders tillgänglighet genom strategiskt underhåll". Vi är en trygg partner med en välfungerande serviceorganisation – allt i ett!

Smarta industrilösningar

Halmstad Industri El har sedan 2005 arbetat med att öka tillgängligheten och driftsäkerheten på våra kunders produktionsutrustningar genom ett strategisk och kvalificerat underhåll. Detta har skett med ett mycket gott resultat för våra kunder. Genom att kombinera teknik- och tjänsteområdena el- och mekanisk service kan vi ta ett helhetsgrepp på industrins servicebehov. Namnet till trots så innehar vi även hydraulisk spetskompetens, vilket innebär att vi kan felsöka, konstruera samt bygga om de flesta hydrauliksystem som förekommer på marknaden.

Vår servicekompetens täcker idag ett stort spann på allt från plastindustri till NC-styrda verktygsmaskiner och robotbestyckade produktionslinjer inom livsmedelsindustrin. Vi har dessutom ett stort nätverk med hög kompetens på allt från reparation/ombyggnad av äldre elektronikdelar till konstruktion av kompletta robot- och produktionslinjer. Detta nätverk skapar stor trygghet för våra kunder då vi tillsammans kan lösa de flesta problem som kan uppstå i en produktionsanläggning