elservice

Elservice

Vi utför allt från traditionell elservice, med felsökning och förebyggande underhåll, till installation och ombyggnation av de flesta industriella produktionsutrustningar. Våra serviceingenjörer har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av felsökning i alltifrån äldre relästyrda utrustningar till moderna NC-, PLC-styrningar samt service och underhåll av olika motordrifter. Vår breda kunskap och och framför allt vår erfarenhet av att arbeta både med äldre som moderna utrustningar är en trygghet för våra kunder.

programmering / mjukvara

Vi erbjuder även programmeringslösningar där vi hjälper till med att hämta och lämna data i olika överordnade system. 
Vi hjälper även till med att ta fram lösningar för visning av olika driftsvärden i web-interface eller i APP.

Termografering

Vi utför både elektrisk och mekanisk termografering på de flesta utrustningar. En begynnande varmgång kan stoppas i tid om den upptäcks på ett tidigt stadium.
Kontakta oss så presenterar vi vad vi kan erbjuda när det gäller termografering.
Tips! Vill du spara energi, termografera ditt hus! Termograferingen hjälper dig att hitta köldbryggor och "tjuvdrag". Hör av dig så hjälper vi dig med termografering av din fastighet!

Beredskap

En del av våra kunder har produktion dygnet runt och behöver följaktligen ha tillgång till servicepersonal även på kvälls- och nattetid. För att möta detta behov erbjuder vi en rad olika beredskapstjänster. Hör av dig om du har frågor eller önskemål angående den här typen av tjänster – så berättar vi gärna mer. Är du i akut behov av hjälp så ring, vi svarar dygnet runt 7 dagar i veckan! (7/24)

Uthyrning av personal

Vi kan även tillhandahålla servicepersonal för kortare eller längre tid tex vid produktionstoppar samt som ersättare vid semester och föräldraledighet. Hör av dig om du har frågor eller önskemål angående den här typen av tjänster – så berättar vi gärna mer.

Mekservice

Vår mekaniska service omfattar akut felsökning och förebyggande underhåll på de flesta industriella produktionsutrustningar. Vi arbetar på ett effektivt och kvalificerat sätt enligt uppsatta mål. Vi besitter spetskompetens inom såväl hydraulisk som pneumatisk felsökning och konstruktion. Vi har även utrustning för att göra vibrationsmätningar.

Obsolet Elmaterial...

Vi kan leverera installationsmaterial och elektriska reservdelar till de flesta industrier. Vi har under åren levererat en hel del material som är obsolet d.v.s delarna har utgått från leverantörens sortiment. Vi förfogar över ett stort och väl fungerande nätverk av både stora som små leverantörer som kan hjälpa till även med de mest udda reservdelar… Hör av dig med dina problem så ska vi se om vi inte kan hjälpa dig!
Ring Janne på 076-1041951 eller besök: www.zenguz.se
 

Nyanställd...

Mattias Nilsson...

Vi har anställt en ny service tekniker...
Mattias Nilsson anställdes i Juli som servicetekniker. Han kommer direkt från en utbildning på YH Mekatronik i Halmstad...

Vi hälsar Mattias välkommen i gänget!


 

Per Sjölin
Per Sjölin